Cum a inceput totul?


Aveam 12 ani si eram pasionat ca orice copil de varsta mea de fotbal si electronice. De ziua mea, am avut bucuria ca parintii sa imi faca o mare surpriza, cumparandu-mi un aparat foto CMEHA 8M, produs de vecinii nostrii rusi, foarte interesant pentru un copil de varsta mea. Neavand pe vremea respectiva posibilitatea de a intra pe net si a ma informa despre fotografie, pur si simplu am inceput sa experimentez de unul singur ce stie sa faca acel aparat; iar prima fotografie "reusita" a fost cu bunicul meu in prispa casei, bineinteles "alb-negru", fara photoshop, "natural", din aparat.


Aceasta pasiune pentru fotografie s-a amplificat treptat si am ajuns ca in timpul studentiei sa hotarasc sa fac ceva serios in aceasta directie. Astfel, in anul 1995 am achizitionat primele aparate profesionale foto si video, primind de la prieteni si cunoscuti aprecieri deosebite de tipul "Esti nebun!!!" :)


Pana in prezent am avut colaborari cu televiziuni si studiouri foto si video in diverse proiecte. In acesti ani am avut foarte multe evenimente atat in tara cat si in strainatate, si pot spune ca sunt foarte bucuros atunci cand un fost client ne solicita din nou serviciile.


In prezent suntem o echipa "tanara" care pune multa pasiune in toate proiectele pe care le desfasoara.